Loenen aan de vecht

Vreelandseweg 27

€ 1.750.000 ,- K.K.

Centraal gelegen en omgeven door prachtige natuur, op korte afstand van het dorp Loenen aan de Vecht, maar ook in de nabijheid van Amsterdam, Utrecht en Schiphol bieden wij deze heerlijke woonboerderij aan.
Fraai gelegen langs de rivier 'de Vecht' is dit een boerderij met veel mogelijkheden, denk aan een combinatie van wonen en werken of bijvoorbeeld mantelzorg. Er is naast de woonboerderij nog een zeer royaal poolhouse en een…

Centraal gelegen en omgeven door prachtige natuur, op korte afstand van het dorp Loenen aan de Vecht, maar ook in de nabijheid van Amsterdam, Utrecht en Schiphol bieden wij deze heerlijke woonboerderij aan.
Fraai gelegen langs de rivier 'de Vecht' is dit een boerderij met veel mogelijkheden, denk aan een combinatie van wonen en werken of bijvoorbeeld mantelzorg. Er is naast de woonboerderij nog een zeer royaal poolhouse en een dubbele garage en het perceel is maar liefst 2.665 m² groot.
De oorspronkelijk rond 1688 gebouwde boerderij is in 1995 verbouwd en gerenoveerd, doch zal zeker op enige punten wederom aangepakt moeten worden. De boerderij is vanwege het straatbeeld en haar schoonheid bestemd tot 'karakteristiek' en dient derhalve behouden te worden. De Vreelandseweg is gelegen in het buitengebied van Loenen aan de Vecht, met authentieke woonboerderijen in de nabije omgeving. De dorpskern, scholen en sportfaciliteiten liggen op minder dan 1,5 km. van de boerderij.

KENMERKEN
Bouwjaar: ca. 1688, in 1995 gerenoveerd
Grond in 2023 gesaneerd
Voorzien van een warmtepomp installatie in 2023
Bouwwijze boerderij: traditioneel, voorhuis pannengedekt en achterhuis rietgedekt
Woonoppervlakte boerderij: ca. 435 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 25 m²
Externe bergruimte: ca. 257 m² (poolhouse en garages)
Inhoud boerderij: ca. 1.645 m³
Perceelsoppervlakte: 2.665 m²

BESCHRIJVING BOERDERIJ
Zijentree waar u via een hal met wasmachineruimte in de grote, luxe en complete Tinello woonkeuken komt. Deze leefkeuken vormt het hart van de woning, mede door het fantastische uitzicht over de landerijen en de rivier 'de Vecht'.
In de tussenhal bevindt zich nog de officiële voordeur, die thans niet meer wordt gebruikt. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime kelder, een bijkeuken en een toilet. Doorlopend komt u in de ruime living met rechts de opkamer, die geheel is voorzien van een parketvloer en balkenplafond.
De living biedt vervolgens toegang tot de deel. In een brede en lange gang is lambrisering aangebracht en vindt u tevens nog de originele stalramen. Vanuit deze gang krijgt u toegang tot een drietal (voorheen vier) kamers, waaronder een nog af te werken slaap- of werkkamer, een slaapkamer en een badkamer met douchecabine. En aan het eind van de gang is de master-bedroom, compleet met kleedhoek en ensuite badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet.

POOLHOUSE (ca. 188 m²)
Vanaf het terras, waar zich nog een authentieke waterput bevindt, heeft u - via grote openslaande deuren -toegang tot het poolhouse. Het verwarmde zwembad is voorzien van een lamellen roldek. Voorts vindt u in het poolhouse nog een terras met gashaard, een complete open keuken met inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een elektrische kookplaat en een Amerikaanse koelkast en een badkamer met douche en toilet. Naast het zwembad vindt u de jacuzzi, die het geheel compleet maakt.

GARAGES (ca. 69 m²)
De vrijstaande garage biedt ruimte aan twee auto's. Naast de garage bevindt zich nog een fietsenschuur met een vide. Het totaal is ca. 69 m² groot.

Kortom: een uniek object op een prachtige locatie.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: 1688
 • Woonoppervlakte: ca. 435 m2
 • Perceeloppervlakte: ca. 2665m2
 • Inhoud: ca. 1645m3
 • Ligging: -
Indeling
 • Verdiepingen: 1688
 • Slaapkamers: 5
 • Tuin: Tuin rondom
 • Garage: Vrijstaand steen
Energie
 • Isolatie: Gedeeltelijk dubbel glas
 • Verwarming: Warmtepomp
 • Warm water: Elektrische boiler eigendom

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid