Vredelantstraat 6 - Vreeland

Nabij de oude dorpskern van Vreeland gelegen tussenwoning met berging, ruime voor- en achtertuin. Sinds de bouw (1969) door de zelfde familie bewoond, dan blijkt wel dat het hier fijn wonen is! Unieke mogelijkheid om alles naar eigen smaak en wens te renoveren.

Met een actief en kinderrijk dorps leven is Vreeland een oase van rust in het groene hart van Nederland. Vanuit dit oude dorpje zijn…

Vredelantstraat 6 - Vreeland

Nabij de oude dorpskern van Vreeland gelegen tussenwoning met berging, ruime voor- en achtertuin. Sinds de bouw (1969) door de zelfde familie bewoond, dan blijkt wel dat het hier fijn wonen is! Unieke mogelijkheid om alles naar eigen smaak en wens te renoveren.

Met een actief en kinderrijk dorps leven is Vreeland een oase van rust in het groene hart van Nederland. Vanuit dit oude dorpje zijn Amsterdam Centrum, Utrecht Centrum en Hilversum in 20 autominuten bereikbaar. De uitvalswegen lopen door waterrijke gebieden: De Loosdrechtse, Vinkeveense, en Kortenhoefse plassen zijn allen bereikbaar via de rivier de Vecht, die ook door Vreeland kronkelt. Een ideale uitvalsbasis voor waterrecreatie en voet- en fietsroutes langs Vecht en Plassen. Vreeland maakt deel uit van de gemeente Stichtse Vecht en is een pittoresk dorp met een peuterspeelzaal, een basisschool, een buitenschoolse opvang, een kleine goed gesorteerde supermarkt en een aantal uitstekende en gezellige horecagelegenheden waaronder hotel-restaurant ‘De Nederlanden’.

Indeling:
Entree, trap naar eerste verdieping, toiletruimte en entree naar keuken en woonkamer. Doorzon woonkamer met half open keuken. Keuken is voorzien van eenvoudig keukenblok en geiser. Toegang tot de achtertuin met vrijstaande stenen schuur met achterom.

Eerste verdieping: overloop, drie goed formaat slaapkamers en een badkamer voorzien van 2e toilet, wasmachine aansluiting, douche en wastafel.

Tweede verdieping: vaste trap en open ruimte welke kan dienen als vierde slaapkamer.
LET OP: daar er momenteel niet voldoende daglicht toetreding is wordt de gehele zolderverdieping niet meegenomen in de NEN 2580 meetinstructie. Dat wil zeggen dat bij een groter raam of dakkapel er OFFICIEEL minimaal 22 m2 bij komt.

Ligging en bereikbaarheid:
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke en geliefde wijk in Vreeland. Er zijn diverse voorzieningen zoals een basisschool met bso, peuterspeelzaal, winkels en diverse restaurants op loopafstand. Sportvoorzieningen zoals watersport, gymzaal en fietsclub zijn in de nabijheid te vinden en voetbal, hockey, tennis en golfbaan kunt u beoefenen in het nabijgelegen Loenen aan de Vecht. De middelbare scholen in Hilversum en Breukelen zijn per fiets goed te bereiken en ook de verschillende sportvoorzieningen zijn in de naast gelegen dorpen op fietsafstand. De monumentale dorpskern en de Vecht zijn op loopafstand.

Kortom, een fijn gezinshuis op de perfecte locatie!

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1969;
- woonoppervlakte 93 m², na plaatsen raam/dakkapel +22 m².
- woning dient volledig gemoderniseerd te worden;
- verwarming door middel van gaskachel op de begane grond;
- warm water door middel van geiser;
- volledig voorzien van enkel glas;
- voorzien van vrijstaande stenen berging;
- gunstige en centrale ligging nabij dorpskern en uitvalswegen;
- asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- niet-zelfbewoningsclausule van toepassing, verkopers hebben het huis zelf niet bewoond en/of gebruikt;
- oplevering in overleg, ook op korte termijn mogelijk.

Enthousiast geworden? Maak dan zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0294-232929.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: 1969
 • Woonoppervlakte: ca. 93 m2
 • Perceeloppervlakte: ca. 148m2
 • Inhoud: ca. 397m3
 • Ligging: Aan rustige weg, in woonwijk
Indeling
 • Verdiepingen: 1969
 • Slaapkamers: 4
 • Tuin: Achtertuin
 • Garage: Geen garage
Energie
 • Isolatie: Geen isolatie
 • Verwarming: Gaskachels
 • Warm water: Geiser eigendom

Plattegronden

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid