Amsterdam

Van Middellandtstraat 8 - hs

€ 595.000 ,- K.K.

Prachtige drie kamer-benedenwoning (ca 70 m²) met liefelijke stadstuin (23 m²) en blijvend vrij uitzicht op het Rembrandtpark. Dit appartement is onlangs volledig gerenoveerd en uitgebouwd (2020) waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zeer geschikt voor een jong stel met drukke banen of een jong stel met kinderen die geen tijd hebben om een verbouwing te coördineren.

Indeling:
Je komt binnen via een klein…

Prachtige drie kamer-benedenwoning (ca 70 m²) met liefelijke stadstuin (23 m²) en blijvend vrij uitzicht op het Rembrandtpark. Dit appartement is onlangs volledig gerenoveerd en uitgebouwd (2020) waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zeer geschikt voor een jong stel met drukke banen of een jong stel met kinderen die geen tijd hebben om een verbouwing te coördineren.

Indeling:
Je komt binnen via een klein portiek met je eigen voordeur in de vestibule met ruimte voor jassen. Binnenkomend in de woonkamer valt meteen op hoe licht het huis is vanwege het doorzoneffect. Zittend vanaf de bank kijk je rechtstreeks op de bomen en struiken van het lommerrijke Rembrandtpark. De gezellige eettafel, met extra zitplaatsen op de vaste wandbank, is ideaal voor een gezellige lunch. Glas- en servieswerk is binnen handbereik in de vaste kastenwand met greeploze deurtjes.

De moderne design keuken (KVIK) is echt het hart van het huis. Een spoeleiland met keramiek marmerlook werkblad rust op een mat zwart keukenblok met afwasmachine en biedt ruimte voor twee personen aan de eetbar. Er is meer dan genoeg werkruimte langs de wand links en rechts van de inductie-kookplaat met recirculatiekap. De symmetrische opstelling van de keuken geeft visuele rust op een plek waar er met passie gekookt wordt. Links is de hoge ijskast met drie vrieslades en rechts is de hete lucht/stoom-oven. Alle inbouwapparatuur is van het A-merk Siemens Studioline en er is genoeg kastruimte voor pannen en voorraad.

De dubbele mat-zwarte staallook deuren openen naar de werkkamer/eetkamer die vanzelfsprekend ook als tweede slaapkamer gebruikt zou kunnen worden. Hiervoor is reeds een gordijnrails aangebracht voor de nodige privacy. Zittend aan de tafel of liggend in bed kan je de sterrenhemel uitstekend zien door het daklicht. Vanuit deze betoverende kamer loop je zo de tuin in. De tuin is van een perfect formaat om ’s zomers in de borrelen of te loungen. Volledig betegeld en geen tijd benodigd om intensief te tuinieren dus meer tijd over om te chillen.

De slaapkamer bevindt zich aan de rustige achterzijde en is groot genoeg voor een tweepersoonsbed en een flinke kledingkast. De badkamer is echt de parel van het huis met haar dubbele inloopdouche met lichtkoof waarin de limegreen belichting. De hardglazen spatwand zorgt dat de rest van de badkamer droog blijft wanneer de dubbele stortdouchekoppen aan gaan. Ingetogen leigrijze honing-raadvormige plavuizen kleuren perfect bij de grijze aders van de marmerlook tegels aan de wanden. De wasmachine/droger opstelling is geplaatst achter de louvredeurtjes en ook het hangend closet bevindt zich discreet in de hoek. Het wastafelmeubel voor twee personen, met ruime lades voor gezichtsverzorgingsproducten, plus een gigantische spiegel voorzien van vriendelijke indirecte verlichting en verwarming, maken het geheel af.

Door de gehele woning is een stijlvolle eiken visgraat parketvloer gelegd met aangename vloerverwarming tot en met in de badkamer. Ook de plafonds zijn voorzien van inbouwspots in de Modular-stijl en afgepleisterd met een typische jaren 30 stuukrand. Achter alle dimmers is een Domotica systeem aangelegd waarmee verlichting, NEST, rookmelders, thermostaat en vloerverwarming mondeling aangestuurd kan worden; hoe comfortabel.

NB Eeuwigdurend afgekochte erfpacht !

Vereniging van Eigenaars:

Naam: Van Middellandtstraat 4 – 8 te Amsterdam

Eigendomsaandeel: 55/687-ste aandeel
Stemaandeel: 55 van de 687 stemmen

Administrateur: Pro VVE Beheer B.V. te Rijswijk

Maandelijkse bijdrage:
€ 101,24

Totaal eindbalans per 30 juni 2021:
€ 55.995,93

MJOP lopend tot 31 december 2032
Gepland onderhoud: schilderen houten delen voor- en achtergevel 2023

Bijzonderheden:
Schriftelijke toestemming voor aanbouw is verleend
Aanbrengen rolluiken/zonnewering te plaatsen in overleg met VVE
Harde vloerbedekking is toegestaan mits isolatie van minimaal Ico 10 dB

Omgeving:

Winkels: Kinkerstraat, Mercatorplein, Jan Evertsenstraat en August Allebeplein;

Supermarkt: Albert Heijn (Postjesweg, Jan Evertsenstraat en August Allebeplein), Aldi (Postjesweg), Dirk van den Broek (Mercatorplein);

Horeca: Ontbijtrestaurant “De Huiskamer van Rembrandt” aan de Orteliuskade, Biertuin “Bartack” aan de Postjesweg, Grand Café “Goldmund” aan de Postjesweg, Restaurant “Meneer de Wit heeft Honger” aan de Witte de Withstraat, Lunchroom “Benji’s” aan de Baarsjesweg,;

Sport: Basic Fit aan de Baarsjesweg, joggen en in-line-skaten in Rembrandtpark, Equal Yoga aan de Hoofdweg;

De Ringweg Amsterdam A10, oprit S106 Surinameplein en oprit S105 Mercatorplein zijn beide binnen 5 autominuten te bereiken.

Erfpacht:

Duur van de erfpacht: eeuwigdurend
Afgekocht: ja
Jaarlijkse canon: €0,-
Grondeigenaar: Gemeente Amsterdam
Algemene Bepalingen: gemeente Amsterdam 2016

Openbaar Vervoer:

Tram: lijn 1 halte Surinameplein en lijn 7 halte Postjesweg
Bus: lijn 15 naar Amsterdam Zuid/Sloterdijk
Metro: lijn 50 en lijn 51 halte Postjesweg
Trein: NS-Station Lelylaan

Summary:

- Two bedroom apartment
- Size conform NEN 2580: 70,3 m² plus 23 m² garden
- Fully renovated 2022
- Garden facing north/east with summersun until 16.00 hours
- Heater: Intergas 2020
- Tax value 2022: € 359.000,- per 01/01/2021
- Landlease paid up eternally
- Monthly fee Home Association: € 101,24
- Energylabel: D, drawn up before the renovation, valid till 10-01-2030
- Double glazing front and back
- Available per mid december 2022

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: 1938
 • Woonoppervlakte: ca. 70 m2
 • Perceeloppervlakte: -
 • Inhoud: ca. 260m3
 • Ligging: -
Indeling
 • Verdiepingen: 1938
 • Slaapkamers: 2
 • Tuin: -
 • Garage: Geen garage
Energie
 • Isolatie: -
 • Verwarming: Cv ketel
 • Warm water: Cv ketel

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid