Loenen aan de vecht

Rijksstraatweg 89

€ 5.000.000 ,- K.K.

Idyllisch gelegen op ruim 2.2 hectare grond, net buiten de dorpskern van Loenen aan de Vecht, royale HERENBOERDERIJ (625 m2 woonoppervlakte) voorzien van meerdere bijgebouwen, inpandig zwembad en wellness, paardenbak, weiland en vrijstaand gastenhuis
Landelijk wonen op nog geen 20 autominuten van Amsterdam, Amsterdam-Schiphol, Utrecht en Hilversum.

Dit prachtige geheel straalt ultieme rust uit. Door de volledig vrije…

Idyllisch gelegen op ruim 2.2 hectare grond, net buiten de dorpskern van Loenen aan de Vecht, royale HERENBOERDERIJ (625 m2 woonoppervlakte) voorzien van meerdere bijgebouwen, inpandig zwembad en wellness, paardenbak, weiland en vrijstaand gastenhuis
Landelijk wonen op nog geen 20 autominuten van Amsterdam, Amsterdam-Schiphol, Utrecht en Hilversum.

Dit prachtige geheel straalt ultieme rust uit. Door de volledig vrije ligging en de ruime afstand tot een doorgaande weg geniet men hier van volledige privacy en sereniteit.
Toch ligt deze boerderij op loopafstand van het dorp Loenen aan de Vecht. Het dorp beschikt over bijna alle faciliteiten waaronder een kleinschalig winkelcentrum, gezellige bistro's en zeer goede restaurants. De historie van het dorp en de Vechtstreek is nog goed te zien in het oude centrum met haar zeer karakteristieke Dorpsstraat en Grote Kerk.
De allure van de Gouden Eeuw is te herkennen in de omliggende 'Buytens' langs de rivier de Vecht. Deze unieke mix midden in Nederland maakt deze omgeving tot een trekpleister voor zowel cultuur liefhebbers, culinaire liefhebbers als watersportfans. De rivier de Vecht leent zich uitermate goed om een dagje te varen in een sloep of te 'suppen' maar ook als schilderachtige fietsroute langs de Vechtdorpen en toegankelijk vaarroute naar het Plassengebied rondom Loosdrecht.

Voor wie rust, ruimte en comfort wil combineren met een landelijke omgeving en ook de gezelligheid van het dorp wil kunnen opzoeken is dit een uitgelezen kans

Indeling:
Imposante hal met trap en toegang tot de verschillende ruimtes.
Linkerzijde van de hal een open keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur, voorraad kelder, opkamer en een gezellige woon-eet/kamer met openslaande deuren naar de besloten zijtuin.
Rechterzijde van de hal, bijkeuken, werkkamer, badkamer en slaapkamer en toegang tot de voormalige deel waar nu een 2e living is gesitueerd.
Bovenverdieping betreft een masterbedroom met badkamer en suite verder zijn er nog 4 ruime slaapkamers en een royale badkamer.

De deel is een prachtige open ruimte met grote haardpartij en de zichtbare dragende constructie van het geheel. Ook hier zijn openslaande deuren naar een terras. Vanuit de deel is er toegang tot het wellness gedeelte.

Dit is een complete complete wellness met verwarmd zwembad met jetstream, jacuzzi, infrarood sauna en aparte douche. De ruimte is voorzien van eigen geluidssysteem en pantry. De harmonicadeuren aan de kopse kant van dit gebouw kunnen helemaal open waardoor alle seizoen genoten kan worden van het fenomenale uitzicht en de buitenlucht.

Guesthouse:
Aan de linkerzijde van de boerderij staat een bijgebouw dat verschillende vormen van gebruik toestaat. Het is momenteel voorzien van een woonkamer met open haard, openkeuken en een verdieping met badkamer en slaapkamer.

Buitenruimte:
Aan de linkerzijde van het huis ligt een besloten zijtuin met meerdere terrassen, achter de deel is een besloten terras en naast de wellness is er een terras aangelegd dat uitkijkt over het de vijverpartij en de landerijen.
Vanuit de wellness is er een terras dat uitkijkt over de paardenbak.
De pergola aan de rechterzijde van het huis is begroeid en geeft ruimte voor fietsen, scooters en meerdere autos
De hooischuur op het terrein heeft haar originele functie verloren en doet nu dienst als schuur annex garage.
Voorbij de hooischuur heeft u toegang tot het grasland dat ook gebruikt kan worden voor begrazing door eigen vee.

Woonoppervlak: hoofdgebouw: 622 m2, guesthouse 72m2
Perceeloppervlak: 22.085 m2
Aantal slaapkamers: 7
Aantal badkamers: 3 + volledige wellness

Kijk voor de drone-impressie op https://www.youtube.com/watch?v=JkS0nVJx3UE

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: -
 • Woonoppervlakte: ca. 622 m2
 • Perceeloppervlakte: ca. 22085m2
 • Inhoud: ca. 2301m3
 • Ligging: Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Indeling
 • Verdiepingen: -
 • Slaapkamers: 6
 • Tuin: Tuin rondom
 • Garage: Vrijstaand hout
Energie
 • Isolatie: Volledig geisoleerd
 • Verwarming: Cv ketel
 • Warm water: Cv ketel

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid