Prachtig gelegen landhuis op het landgoed van Kasteel Loenersloot. Dit kasteel is een ‘landmark’ in de omgeving. Dit voormalig bijgebouw is volledig gerenoveerd (2013-2014) en gemoderniseerd en o.a. voorzien van vijf slaapkamers en twee badkamers.

Indeling:
Begane grond: Centrale hal met handgemaakte licht eiken deuren naar de verschillende vertrekken. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich een multifunctionele ruimte…

Prachtig gelegen landhuis op het landgoed van Kasteel Loenersloot. Dit kasteel is een ‘landmark’ in de omgeving. Dit voormalig bijgebouw is volledig gerenoveerd (2013-2014) en gemoderniseerd en o.a. voorzien van vijf slaapkamers en twee badkamers.

Indeling:
Begane grond: Centrale hal met handgemaakte licht eiken deuren naar de verschillende vertrekken. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich een multifunctionele ruimte die inzetbaar is als slaapkamer, studeerkamer of televisiekamer.
Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de living. Deze bestaat uit een gezellige eetkamer en een afgesloten woonkamer met openhaard. De grote glazen puien achter de staldeuren geven voldoende licht in de living en ook de woonkeuken heeft een dergelijk raam. Huidige eigenaren hebben het voormalig gebruik van het gebouw op een speelse manier terug laten komen in het interieur.
Verdieping:
Overloop met vide met aan een zijde de ouderslaapkamer met kleedkamer en een badkamer en suite. De badkamer is voorzien van Italiaans design sanitair en zeer compleet. Aan de andere zijde van de overloop bevinden zich 3 in grootte variërende slaapkamers en een kinderbadkamer wederom uitgerust met Italiaans design sanitair.

De buitenruimte is adembenemend en laten u snel vergeten hoe dichtbij de grote steden Amsterdam en Utrecht zijn. Ruimte en groen worden hier gekoesterd en door de aanleg van meerdere terrassen kunt u hier heerlijk genieten van de verschillende jaargetijden. Verscholen in het groen, liggen naast het huis drie parkeerplaatsen en zijn er twee bergingen waarvan 1 afgesloten en 1 kapschuur.

De verkoop geschiedt op basis van gunning eigenaar.

Bijzonderheden:
- Het geheel is in 2013-2014 volledig gerenoveerd, volledig geïsoleerd en afgewerkt met luxe en duurzame materialen
- Unieke locatie met een absolute wow-factor
- Het gebouw is geen monument;
- De grond waarop het staat is monumentaal en is uitgegeven in erfpacht door het Utrechts Landschap, met een erfpacht canon van ca. €16.000 per jaar;
- Nabijheid van Amsterdam (10 a 15 autominuten) en Utrecht (15 autominuten), Amsterdam Schiphol (20 autominuten);
- Faciliteiten in zowel Loenen aan de Vecht als Baambrugge. Loenen aan de Vecht beschikt over een diverse sportfaciliteiten zoals een voetbal-, tennis-, en hockeyvereniging en een 9-holes golfbaan (Old Course Loenen) ook diverse horecagelegenheden bevinden zich in Loenen aan de Vecht op fietsafstand. Café/ restaurant De Punt in Baambrugge is een begrip voor mensen die recreëren in deze regio. In zowel Loenersloot als Baambrugge als Loenen aan de Vecht zijn er diverse basisscholen en kinderopvang mogelijkheden.
- Rivier de Angstel waarlangs het kasteel staat, geeft toegang tot de Vinkeveense Plassen. De Angstel is een sterk meanderend riviertje tussen de Oukoper Molen en het Abcoudermeer met een lengte van ongeveer 10 kilometer. De Angstel verbindt de rivieren het Gein en de Holendrecht met de Vecht. Ten zuiden van Abcoude is een verbinding met de Winkel. Via het Amsterdams Rijn-kanaal bereikt u de rivier de Vecht en daarmee ook het Loosdrechts Plassengebied.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: -
 • Woonoppervlakte: ca. 244 m2
 • Perceeloppervlakte: ca. 1336m2
 • Inhoud: ca. 848m3
 • Ligging: Vrij uitzicht, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Indeling
 • Verdiepingen: -
 • Slaapkamer: -
 • Tuin: Tuin rondom
 • Garage: Geen garage
Energie
 • Isolatie: Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, geen spouw, eco bouw, geen isolatie, grotendeels dubbelglas, driedubbel glas, kierdichting, hr glas
 • Verwarming: -
 • Warm water: Cv ketel

Plattegronden

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid