Het huis ligt in het zuiden van Catalonië in het gebied Espinal tussen El Perelló en L'Ametlla de Mar.
Beide dorpen en mooie strandjes liggen op 15 minuten rijden.

Het land is ongeveer 1ha groot, volledig omheind en via een prachtige poort komt u binnen. Het perceel is maximaal privé. Het huis heeft twee niveaus van in totaal 300 m2. Er is een officieel Hutte-nummer (HUTTE-042392). Dit is een vergunning waarmee het…

Het huis ligt in het zuiden van Catalonië in het gebied Espinal tussen El Perelló en L'Ametlla de Mar.
Beide dorpen en mooie strandjes liggen op 15 minuten rijden.

Het land is ongeveer 1ha groot, volledig omheind en via een prachtige poort komt u binnen. Het perceel is maximaal privé. Het huis heeft twee niveaus van in totaal 300 m2. Er is een officieel Hutte-nummer (HUTTE-042392). Dit is een vergunning waarmee het mogelijk is om het complete huis te verhuren, als B&B of als appartement. Het huis bestaat uit twee zelfstandige eenheden waardoor het zeer geschikt is voor dubbele bewoning.

Op de begane grond is een grote open woonkamer en keuken met vaatwasser, oven, kookplaat etc. Verder is er een grote masterbedroom en nog een slaapkamer, een badkamer met douche, een apart toilet, een voorraadkast met wasmachine. Deze kamers komen uit op een grote entreehal. Er is ook een ruime garage en een aparte technische ruimte. Aan twee zijden van het huis is een veranda over de volle lengte en breedte van het huis (in totaal 30 meter), verschillende terrassen en een zwembad van 8 x 4 m.

Vanuit de centrale hal kunt u via een wenteltrap naar boven. Maar er is ook een dubbele trap buitenom die naar de bovenverdieping leidt. Daar bevindt zich een groot terras met prachtig uitzicht over de omgeving en een beetje zeezicht! Boven is een grote woonkamer, een studeer/slaapkamer, een ruime eetkamer/keuken (volledig ingericht), 2 slaapkamers, badkamer met bad, apart toilet en 2 royale voorraadruimtes, waarvan een met wasmachine.

Op het terrein staan diverse amandel-, olijf- en johannesbroodbomen. De tuin is ingericht met lokale planten, onderhoudsarm, een moestuin met zonwering en een prachtige gerestaureerde cisterna (waterput) van 22.000 liter drinkwater.

Zowel boven als beneden is er een houtkachel en een gaskachel. Beneden is de vloer geïsoleerd en heeft de infrastructuur voor de centrale verwarming en deels vloerverwarming. Het gehele huis heeft dubbel glas, het nieuw opgetrokken deel heeft thermoblokken en de originele Masia heeft zeer dikke stenen muren.
Het energiesysteem is volledig geautomatiseerd. De elektriciteit komt van 9 zonnepanelen van elk 300 watt. De Outback 60 zonnelader laadt 24 accu's van 2 volt met een capaciteit van 672ah elk en de Victron 5000 omvormer zet deze om in 230 volt. Wanneer er lange tijd geen zon is en de accu's te laag komen, start de generator automatisch om de accu's op te laden. Dit komt zelden voor. Een leuke bijkomstigheid is dat er geen (dure) energie rekening op de mat valt.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: -
 • Woonoppervlakte: ca. 300 m2
 • Perceeloppervlakte: ca. 10000m2
 • Inhoud: ca. 1200m3
 • Ligging: Vrij uitzicht, landelijk gelegen
Indeling
 • Verdiepingen: -
 • Slaapkamers: 5
 • Tuin: Tuin rondom
 • Garage: Inpandig
Energie
 • Isolatie: Vloerisolatie, dubbel glas
 • Verwarming: Cv ketel, gaskachels, vloerverwarming gedeeltelijk
 • Warm water: Cv ketel

Plattegronden

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid