Loosdrecht

Oud-Loosdrechtsedijk 113 C-i2

€ 299.000 ,- K.K.

Midden in het Loosdrechts Plassengebied, ligt deze heerlijke recreatiewoning aan het vaarwater met een slaapkamer, badkamer, gezellige woonkeuken/ living en overdekt terras met sauna.

Aan de Oud-Loosdrechtsedijk, op 5 minuten fietsen van zowel de Albert Heijn als ook in 10 minuten van het winkelgebied aan de Nootweg, ligt een zeer verzorgd chaletpark 'Smalland' met meerdere vakantiehuizen aan brede vaarten met directe toegang tot…

Midden in het Loosdrechts Plassengebied, ligt deze heerlijke recreatiewoning aan het vaarwater met een slaapkamer, badkamer, gezellige woonkeuken/ living en overdekt terras met sauna.

Aan de Oud-Loosdrechtsedijk, op 5 minuten fietsen van zowel de Albert Heijn als ook in 10 minuten van het winkelgebied aan de Nootweg, ligt een zeer verzorgd chaletpark 'Smalland' met meerdere vakantiehuizen aan brede vaarten met directe toegang tot de populaire Eerste Plas van het Loosdrechts Plassengebied. Vanaf de afslagen A1, A2 én A27 bent in 20 autominuten in uw chalet aan het water!

Smalland is 365 dagen jaar per toegankelijk en vanaf de Oud-Loosdrechtsedijk afgesloten met een slagboom. Bezoekers kunnen parkeren op de royale parkeerplaats aan de Oud-Loosdrechtsedijk en bewoners mogen met de auto het park in. Dit zorgt ervoor dat het park autoluw is. Bij dit chalet kan 1 auto worden geparkeerd. Het park beschikt over een jachthaven, speelterrein en voetbalveld

Via het pad bereikt u I2, alwaar zich achter de brocante deuren richting tuin, een idylle bevindt. De huidige eigenaar heeft het chalet uitgebreid met een overdekt terras dat kan worden afgesloten met 3 sets klapbare Louvre deuren. Op het hardhouten terras staat ook een heerlijke sauna.
Via de openslaande deuren van het terras bereikt de gezellige woonkeuken voorzien van een wasbak, ijskast , afwasmachine en een elektrische kookplaat. De living beschikt over een gietijzeren houtkachel en vanuit daar loopt u door naar de slaapkamer met inbouwkasten, een luxe douchecabine en toilet.

De tuin ligt aan het water en beschikt over een zwemtrap en een steiger voor uw boot.
Er is een buitenkraan en opslag voor tuingereedschap.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak, ca 48 m2;
- Perceeloppervlak ca. 190m2;
- Verwarming middels een houtkachel;
- Moderne keuken met inbouwapparatuur;
- Parkeergelegenheid bij de recreatiewoning voor 1 auto;
- Servicekosten circa €1.500 per jaar.

Al met al een heerlijke plek om alle seizoen te verblijven en te genieten van het water en de rust.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: -
 • Woonoppervlakte: ca. 48 m2
 • Perceeloppervlakte: ca. 190m2
 • Inhoud: ca. 200m3
 • Ligging: -
Indeling
 • Verdiepingen: -
 • Slaapkamer: 1
 • Tuin: Tuin rondom
 • Garage: Geen garage
Energie
 • Isolatie: -
 • Verwarming: Houtkachel
 • Warm water: Elektrische boiler eigendom

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid