Nieuwersluis

Mijndensedijk 32

€ 2.285.000 ,- K.K.

Vrijstaande villa met garage, gelegen tussen Loenen a/d Vecht en Breukelen op de mooiste locatie aan de rivier De Vecht.

Door de ligging op een natuurlijke terp in een buitenbocht van de rivier heeft u vanuit het huis en de tuin prachtig uitzicht op het dorp Nieuwersluis én richting Loenen aan de Vecht.
De Mijndensedijk ligt landelijk, net buiten het dorp en is omgeven door boerderijen, woonarken en villa's aan het water…

Vrijstaande villa met garage, gelegen tussen Loenen a/d Vecht en Breukelen op de mooiste locatie aan de rivier De Vecht.

Door de ligging op een natuurlijke terp in een buitenbocht van de rivier heeft u vanuit het huis en de tuin prachtig uitzicht op het dorp Nieuwersluis én richting Loenen aan de Vecht.
De Mijndensedijk ligt landelijk, net buiten het dorp en is omgeven door boerderijen, woonarken en villa's aan het water en landerijen. Deze locatie staat bekend als een van de mooiste aan de Vecht.

Nieuwersluis is een gemoedelijk dorp, direct aan De Vecht, gelegen tussen Breukelen en Loenen aan de Vecht. Scholen, winkels, restaurants en watersport zijn binnen handbereik. Veilig en landelijk wonen binnen 20 minuten van Amsterdam en Utrecht.

De vrijstaande villa (bouwjaar 1962) met garage en haar prachtige tuin ligt verscholen aan de verkeersluwe dijk.
Het huis is verzorgd en in goede staat van onderhoud. Het woonhuis is licht en ruim. Het geheel is volledig gericht op de Vecht en vanuit zowel de royale woonkamer met open haard als vanuit de gezellige woonkeuken heeft u een terras en zicht op de Vecht. Op de begane grond is één slaapkamer, één slaap/werkkamer en een badkamer; indien gewenst laat het huis zich als een bungalow bewonen. De bovenverdieping beschikt momenteel over twee slaapkamers, naar wens in te richten naar drie slaapkamers, en een studeerkamer, eenvoudig kunt u de verdieping herindelen.
Rondom is de tuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft u de mogelijkheid om op verschillende plekken op het perceel een boot aan te leggen in de Vecht.

Een schitterend gelegen huis met mogelijkheden tot verandering naar uw perfecte woonwens.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: -
 • Woonoppervlakte: ca. 219 m2
 • Perceeloppervlakte: ca. 2053m2
 • Inhoud: ca. 797m3
 • Ligging: Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, buiten bebouwde kom, aan vaarwater
Indeling
 • Verdiepingen: -
 • Slaapkamers: 3
 • Tuin: Tuin rondom
 • Garage: Vrijstaand steen
Energie
 • Isolatie: Volledig geisoleerd
 • Verwarming: -
 • Warm water: Cv ketel

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid