MIDDENWEG 20 – S vraagprijs € 400.000,- exclusief 21 % BTW (onder verleggingsregeling)

Nagelnieuw atelier (52 m²) te koop met privétuin van 40 m² op eigen grond gelegen, met zuidelijke zonligging, in de fraaie binnentuin van het imposante nieuwbouwcomplex BIO-Theater.

De royaal opgezette studio is gelegen in het meest centrum georiënteerde gedeelte van de Watergraafsmeer, tussen de Ringdijk en de Wakkerstraat. Het complex…

MIDDENWEG 20 – S vraagprijs € 400.000,- exclusief 21 % BTW (onder verleggingsregeling)

Nagelnieuw atelier (52 m²) te koop met privétuin van 40 m² op eigen grond gelegen, met zuidelijke zonligging, in de fraaie binnentuin van het imposante nieuwbouwcomplex BIO-Theater.

De royaal opgezette studio is gelegen in het meest centrum georiënteerde gedeelte van de Watergraafsmeer, tussen de Ringdijk en de Wakkerstraat. Het complex BIO-Theater bestaat uit een hoogwaardige horecaruimte op de begane grond, twaalf woonappartementen en zes ateliers gelegen in de binnentuin. In de jaren twintig van de vorige eeuw werd het pand verbouwd tot een bioscoop ‘Oostertheater’ genoemd. Vanaf 1937 ging de bioscoop verder onder de naam ‘het BIO-Theater’, met als lijfspreuk ‘Samen naar de film, Ja Gezellig’. De entree vanaf de Middenweg brengt u via de gang, over een klassieke granito vloer met bies, langs de fietsenstalling naar zes ateliergebouwen in de binnentuin. De ateliers zijn volledige constructieve praktische betonnen nieuwbouw afgewerkt met mooie materialen zoals belgisch hardstenen trasraam en zinken regenpijpen.

Het atelier is intern afgebouwd opgeleverd (2024) en optimaal geïsoleerd. Daarbij is het gebouw voorzien van fraaie gietvloeren met vloerverwarming, strak gestuukte en geschilderde wanden en plafonds. De ruimte baadt in het licht door de grote ruiten in de voorgevel en de meer dan drie meter hoge plafonds. Mede vanwege de grote lichtkoepels in het dak is een verdeling in twee kamers heel eenvoudig. Alle aansluitingen voor een maatwerk-kitchenette met inbouwapparatuur zijn voorbereid dus naar eigen smaak in te vullen. De badkamer daarintegen is reeds compleet en voorzien van een stijlvol Nairobi beige tegel, inloopdouche met een chromen handdouche en stortkopdouche en een veiligheidsglazen spatwand, een hangend closet, een wit porseleinen wastafel en een comfortabele handdoekenradiator.

NB: Het is niet mogelijk om de ateliers te bewonen, maar wat te denken van uw eigen creatieve werkplek midden in de stad waar u rustig uw beroep kunt uitoefenen.

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet(meer) correct is. Makelaardij De Nederlanden B.V. is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Makelaardij De Nederlanden B.V. gecreëerde site. Makelaardij De Nederlanden B.V. wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst(verwijzen). De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.
Makelaardij De Nederlanden B.V. geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Makelaardij De Nederlanden B.V. uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Makelaardij De Nederlanden B.V. zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Makelaardij De Nederlanden B.V. is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Makelaardij De Nederlanden B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Makelaardij De Nederlanden B.V. is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: -
 • Woonoppervlakte: -
 • Perceeloppervlakte: ca. 91m2
 • Inhoud: -
 • Ligging: -
Indeling
 • Verdiepingen: -
 • Slaapkamer: -
 • Tuin: -
 • Garage: Geen garage
Energie
 • Isolatie: -
 • Verwarming: -
 • Warm water: -

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid