Oud zuilen

Laan van Zuilenveld 56

€ 1.800.000 ,- K.K.

Buitenplaats Vijverhof is uniek gelegen, direct aan de oever van de Vecht tussen Maarssen en Utrecht in het pittoreske dorp Oud Zuilen. De buitenplaats Vijverhof maakte deel uit van de landerijen van kasteel Oud Zuilen. Oorspronkelijk was de Vijverhof de moestuin van het kasteel. De oude bomen in de landschapstuin herinneren nog aan die tijd. Veel groen, rust en veiligheid kenmerken de omgeving. Oud Zuilen ligt ten noorden van de stad…

Buitenplaats Vijverhof is uniek gelegen, direct aan de oever van de Vecht tussen Maarssen en Utrecht in het pittoreske dorp Oud Zuilen. De buitenplaats Vijverhof maakte deel uit van de landerijen van kasteel Oud Zuilen. Oorspronkelijk was de Vijverhof de moestuin van het kasteel. De oude bomen in de landschapstuin herinneren nog aan die tijd. Veel groen, rust en veiligheid kenmerken de omgeving. Oud Zuilen ligt ten noorden van de stad Utrecht. Zowel met openbaar vervoer, de auto of de fiets is Utrecht sgoed bereikbaar. De dagelijkse boodschappen kunnen gedaan worden in Maarssen Dorp. Basis- en voortgezet onderwijs kunt u kiezen in Maarssen of Utrecht. Kortom een uniek landgoed met alle voordelen van de stad nabij en voor kinderen een mooie plek om veilig op te groeien.

De vrijstaande woning is thans casco en bestaat ruwweg uit drie etages. Ieder van circa 160 m2 groot met daarboven nog een ruime kapverdieping. Door de gekozen bouwwijze is de woning goed indeelbaar. De woning is nagenoeg onderhoudsvrij gebouwd met kunststofkozijnen en dubbel glas.

Buitenplaats Vijverhof is toegankelijk door middel van een elektrische poort. Via deze eigen oprit komt u op de oprijlaan voor de villa welke omgeven is door hoge bomen. Vanuit de villa is er een doorkijk naar de Vecht. Aan de Vecht ligt een royale houten steiger. Walstroom en water zijn zodanig aangelegd dat ook uw boot voorzien kan worden van deze nutsvoorzieningen.

Een bijzondere buitenplaats ana de vecht waarvan slechts zelden een gelijke op de markt komt.

AFMETINGEN: zie bijgevoegde plattegronden.

BIJZONDERHEDEN:

- Gebouwd in 2000.
- Perceeloppervlakte 9.235 m2.
- Woonoppervlakte 386 m2.
- Dak-, muur-, vloerisolatie en dubbel glas.
- Alle kozijnen zijn van kunststof met dubbel glas.
- Voorzien van een c.v.ketel.
- Rustige en veilige omgeving.
- Voor kinderen een mooie plek om op te groeien!
- Oplevering in overleg.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: -
 • Woonoppervlakte: ca. 386 m2
 • Perceeloppervlakte: ca. 9235m2
 • Inhoud: ca. 1453m3
 • Ligging: Aan bosrand, aan water, aan park, vrij uitzicht, beschutte ligging, in bosrijke omgeving
Indeling
 • Verdiepingen: -
 • Slaapkamers: 6
 • Tuin: Tuin rondom
 • Garage: Carport
Energie
 • Isolatie: Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
 • Verwarming: Cv ketel
 • Warm water: Cv ketel

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid