XL-APPARTEMENT

Gelegen in de Metropool van Amsterdam op 12 treinminuten afstand van de Zuidas en 4 minuten van luchthaven Schiphol, ligt op loopafstand van het NS station van Hoofddorp het exclusieve project “Hyde Park”.

De eerste gebouwen “Kensington” en “Notting Hill” (543 appartementen) zijn reeds in 2022 volledig verkocht en de eerste woningen zullen dit jaar opgeleverd gaan worden. De verkoop van het volgende gebouw…

XL-APPARTEMENT

Gelegen in de Metropool van Amsterdam op 12 treinminuten afstand van de Zuidas en 4 minuten van luchthaven Schiphol, ligt op loopafstand van het NS station van Hoofddorp het exclusieve project “Hyde Park”.

De eerste gebouwen “Kensington” en “Notting Hill” (543 appartementen) zijn reeds in 2022 volledig verkocht en de eerste woningen zullen dit jaar opgeleverd gaan worden. De verkoop van het volgende gebouw “Knightsbridge One” is gestart. In het project Hyde Park worden diverse voorzieningen gerealiseerd, zoals de nodige restaurants, cafés gelegen aan pleinen met terrassen, fitness, wellness, een supermarkt en diverse service gerichte bedrijven. In het weekend kunt u hardlopen of wandelen in het (onder architectuur aangelegde) aangrenzende park waar u ook terecht kunt op de tennisbanen.

Vierkamerappartement € 689.500,= v.o.n.
Deze royaal opgezette vierkamerappartementen zijn, met hun 93 m² woonoppervlak en 2,6 meter hoge plafonds, ruimtelijk opgezet en bevinden zich op de eerste verdieping tot de vijfde verdieping. Alle appartementen hebben een balkon met middagzon aan de autoluwe straat.

De woningen worden opgeleverd, inclusief complete keuken met inbouwapparatuur en een volledig uitgeruste badkamer. Vanzelfsprekend is het mogelijk om op uw verzoek wijzigingen te laten uitvoeren. Bij onze interieur afdeling in Hyde Park House kunt u een ruime keuze maken.

DUURZAAMHEID: in Hyde Park is gekozen voor een Warmte Koude Opslag (WKO-systeem) in combinatie met hoogwaardige isolatie resulteert dit in een ENERGIELABEL A+++. Bij een appartement van ca. 60 m2 bedragen uw energiekosten ca. € 165,- per maand.

NB Ter aanvulling op het uitstekende openbaar vervoer is er een parkeerplaats te koop in de onderbouw voor € 42.500,- v.o.n. En ook aan uw bezoek is gedacht, er komt een parkeergarage op enkele wandelminuten van het complex verwijderd.

Goed om te weten:

- Vierkamerappartement
- € 689.500,- vrij op naam
- 93 m² woonoppervlakte
- 5 m² buitenruimte
- Prijs inclusief volledig ingerichte keuken en badkamer
- Hoogwaardige keuken
- Eén badkamer en twee toiletten
- Twee liften
- Energielabel: A+++
- Vloerverwarming en -koeling
- Gemeenschappelijke binnentuin
- Twee aangewezen fietsenstallingen
- Interne berging
- Butlerservice en inhouse-conciërge tijdens kantooruren
- Eigen grond, geen erfpacht
- Geen bemiddelingskosten
- Geen overdrachtsbelasting

Nieuwsgierig geworden? Belt u mij (u betaalt geen makelaarscourtage!) voor een vrijblijvende afspraak op de locatie Hyde Park Hoofddorp. Dan kunnen we samen de maquettes en de volledig ingerichte modelwoningen bekijken. Wellicht tot ziens bij Knightsbridge; Metropool Regio Amsterdam!

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: 2023
 • Woonoppervlakte: ca. 93 m2
 • Perceeloppervlakte: -
 • Inhoud: ca. 242m3
 • Ligging: Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, in bosrijke omgeving
Indeling
 • Verdiepingen: 2023
 • Slaapkamers: 3
 • Tuin: -
 • Garage: Parkeerkelder
Energie
 • Isolatie: Volledig geisoleerd
 • Verwarming: -
 • Warm water: Centrale voorziening, aardwarmte

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid