Amsterdam

Douwes Dekkerstraat 24 Hs

€ 500.000 ,- K.K.

Heerlijk 3 kamer appartement van 63 m³ in één van de gezelligste buurtjes in Oud West met een tuin op de middagzon en voorzien van een nieuwe betonnen fundering.
Dit warme appartement is recent nog verbouwd (2019) waarbij er uitgebouwd is, de keuken vernieuwd en de indeling is aangepast om zo optimaal mogelijk om te gaan met de ruimte. Voor de tweede slaapkamer is bijvoorbeeld een kastenkamer gerealiseerd waar alle kleding en…

Heerlijk 3 kamer appartement van 63 m³ in één van de gezelligste buurtjes in Oud West met een tuin op de middagzon en voorzien van een nieuwe betonnen fundering.
Dit warme appartement is recent nog verbouwd (2019) waarbij er uitgebouwd is, de keuken vernieuwd en de indeling is aangepast om zo optimaal mogelijk om te gaan met de ruimte. Voor de tweede slaapkamer is bijvoorbeeld een kastenkamer gerealiseerd waar alle kleding en andere spullen opgeborgen kunnen worden.

Indeling:
Entree via de eigen voordeur op de begane grond.
Binnen valt meteen op dat er slim met het licht is omgegaan: de glazen slaapkamerwand zorgt dat de middagzon ook vrij spel in het huis heeft.

De open keuken uitgevoerd in klassiek hoogglans wit en is voorzien van een 5 pits gasfornuis, afwasmachine, RVS wasemkap, inbouw-wasmachine en een combi-magnetron, hoge ijskast en een grote diepvries met 5 lades in de hoge kastenwand.

Naast de kastenkamer (die toegang biedt tot de kinderkamer) vindt u de separate WC en de moderne badkamer (voorzien van inloopdouche en industrieel wasmeubel).

Beide slaapkamers kijken uit op de gezellige tuin en u hebt toegang middels een schuifdeur in de tweede slaapkamer.

De tuin is een beschutte gezellige plek om van het mooie weer te genieten.

Bijzonderheden:

Erfpacht eeuwigdurend vastgelegd
Energiezuinig: Label A (06-09-2021)
Fundering vernieuwd in 2007 (beton)
Meetrapport (NEN 2580) in het dossier
Uitbouw in 2019 geplaatst

VVE:

Servicekosten : € 73,26 per maand
Kasstand: € 7.543,=

Erfpacht:
Afgekocht tot 2062
Eeuwigdurend vastgelegd ( na 2062) op €1.076,= per jaar (ex indexering)

Omgeving:
Het appartement ligt het Hallenkwartier, op loopafstand van de gezellige foodhallen en de Bioscoop. Met de Ten Katemarkt, Marqt op de Bilderdijkstraat en de Albert Heijn aan de Kinkerstraat hebt u alle dagelijkse boodschappen binnen handbereik. Verder hebt u keuze te over wat betreft terrasjes en eetgelegenheden, beginnend natuurlijk met de Foodhallen, maar ook kleinere plekjes asl de Parakeet, de Spaghetteria en the Breakfast Club.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op

Kenmerken

Algemeen
 • Bouwjaar: -
 • Woonoppervlakte: ca. 63 m2
 • Perceeloppervlakte: -
 • Inhoud: ca. 221m3
 • Ligging: -
Indeling
 • Verdiepingen: -
 • Slaapkamers: 2
 • Tuin: Achtertuin
 • Garage: Geen garage
Energie
 • Isolatie: -
 • Verwarming: -
 • Warm water: -

  Zoekopdracht plaatsen

  Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

   Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid