Vorige | Volgende

Passeerdersstraat 112 Amsterdam, Jordaan

Deze woning is verkocht

Omschrijving

In het uiterste zuiden van de geliefde Jordaan ligt, verscholen tussen de Lijnbaansgracht, Looijersgracht, Prinsengracht en Passeerdersgracht, het kleinschalige appartementencomplex "Le Petit Jardin", ontworpen door de architect Cees van Dam (Stopera). "Le Petit Jardin" maakt onderdeel uit van het gebouw "Residence le Jardin".

De bebouwing van de Passeerdersstraat bestaat voornamelijk uit woningen en appartementen. Omdat er weinig bedrijvigheid is in de straat (geen horeca of school), is het hier een buitengewoon fijne en rustige plek om te wonen. In de Passeerdersstraat en haar zijstraatjes worden tevens geen auto's geparkeerd.

Het complex, van slechts 16 appartementen, werd gebouwd in 1990 en bestaat uitsluitend uit koopappartementen welke op eigen grond staan; er is dus géén sprake van erfpacht.

Het zeer lichte 3-kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping, verkeert in goede staat van onderhoud en heeft een oppervlakte van ca. 70 m². De ruime en veilige inpandige berging bevindt zich onderin het complex. De verwarmingsbuizen naar de radiatoren zijn in de vloer verzonken dus u ziet geen lelijke leidingen langs de muur !

De VVE voert een actief beleid, is financieel gezond en heeft een plan voor meerjarig onderhoud; de totale reserve bedraagt ruim € 145.000,00. In de jaarvergadering van 2019 zal de realisatie van een gemeenschappelijk dakterras worden besproken; hier zijn voldoende reserves voor aanwezig. Let wel: Tijdelijke verhuur volgens B&B (short-term-lease) is niet toegestaan.

De ingang van het appartement bevindt zich aan de binnenzijde van het complex. Hier heeft u uitzicht op een goed onderhouden en zeer forse binnentuin waar ook gelegenheid is om te zitten. De slaapkamer, welke zich ook aan deze kant bevindt, is hierdoor aangenaam rustig. Bij binnenkomst in de centrale hal treft u beide slaapkamers links en rechts. Vervolgens vindt u de nette lichtgrijs betegelde badkamer met witte plavuizenvloer, een ruime inloopdouche, een wit porseleinen wastafel en de wasmachine aansluiting. De WC is separaat van de badkamer aan de andere kant van de hal. De ruime woonkamer is gelegen aan de straatkant en heeft grote ramen ten behoeve van lichtinval; hier hebt u prachtig uitzicht op de historische panden aan de overzijde. Vanuit de woonkamer is toegang tot de keuken en bijkeuken. De keuken geeft zicht op het balkon. Dit balkon betreedt u ook vanuit de woonkamer en is op het zuidoosten gesitueerd waardoor u hier kunt genieten van een weldadig ochtend- en middag zonnetje.

De Jordaan ontstond na de realisatie van de 3-e uitleg (tussen Y en Leidsegracht) van 1612. In de Zuid-Jordaan werden later minder grachten gedempt dan het deel ten noorden van de Rozengracht, waardoor het 17-eeuwse karakter beter behouden bleef.

In de directe omgeving is een uitgebreid aanbod aan openbaar vervoer. Vanaf het nabij gelegen Leidseplein vertrekken meerdere tramlijnen. Vanuit het busstation Appeltjesmarkt aan de Marnixstraat vertrekken diverse streekbussen. Hier is ook een Q-parking gevestigd.

Bijzonderheden
- Gezonde en actieve VVE.
- Servicekosten € 104,91
- WOZ-waarde € 457.000,00 per waardepeildatum 01-01-2018
- Gecombineerde aanslag Gemeente A'dam 2019: € 580,28
- Maandbedrag Nuon 2019 € 38,00
- Geen verhuur op basis B & B toegestaan.
- Gescheiden douche/toilet
- Buizen naar radiatoren in de vloer verwerkt
- Een ruime inpandige berging van 5.8 m²
- Eigen grond / geen erfpacht
- Goede staat van onderhoud
- Rustige straat (geen horeca, scholen, hotels e.d.)
- Alleen koopwoningen in complex
- Besluit realisatie gemeenschappelijk dakterras gedurende 2019
- Ruim aanbod openbaar vervoer.
- Parkeergarage in de nabijheid (Q parking op de Marnixstraat)
- NVM meetrapport in het dossier
- Voorzien van slimme meters

Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
70 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Externe bergruimte
6 m²
Bruto inhoud
216 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas
Bouwjaar ketel
2010
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
E
Indexnummer
27
Perceel
9794
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Passeerdersstraat 112 Amsterdam, Jordaan

naar Passeerdersstraat 112 Amsterdam, Jordaan
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object