DE COMPAGNIE

SPECIALIST IN 'T GOOI EN DE VECHTSTREEK

Neem contact op
Jaar ervaring

JAAR ERVARING
Vestigingen

VESTIGINGEN
Aangekochte woningen

AANGEKOCHTE WONINGEN
Score op Funda

SCORE OP FUNDA


TEAM

ONZE SPECIALISTEN

Roelof M. Noteboom

NVM MAKELAAR

Germaine H.W. Poublon

VASTGOEDADVISEUR

Charlotte Hulsebosch

VASTGOEDADVISEUR

Helma ten Wolde

MEDEWERKER BINNENDIENST

Martine Schuitema

NVM MAKELAAR

Roelof M. Noteboom

NVM MAKELAAR

Roelof groeide op in ’t Gooi en vertrok daarna naar Amsterdam waar hij de opleiding Makelaardij aan de SOM volgde. Aanvankelijk opgeleid als bedrijfsmakelaar bij Zadelhoff Makelaars, koos hij later voor de afwisselende praktijk  in woningen en het mooiste werkgebied van Nederland. Hij startte in 1995 met De Compagnie in Loenen a/d Vecht, waarna er in korte tijd meerdere kantoren werden geopend. Roelof woont met zijn gezin aan de Loosdrechtse Plassen.

 

Germaine H.W. Poublon

VASTGOEDADVISEUR

Germaine heeft een echte Rotterdamse achtergrond; altijd aan het werk...niet zeuren en paraat zijn voor haar opdrachtgevers. Na haar studietijd in Utrecht werkte zij voor een landelijke uitzendorganisatie waarvoor zij een aantal kantoren in Midden-Nederland leidde. Haar interesse in fotografie en huizen gaf de doorslag voor het volgen van de opleiding tot makelaar. De ervaring van het op een plezierige manier mensen aan elkaar verbinden, komt haar bij De Compagnie goed van pas. Germaine woont met haar drie kinderen in “het oude dorp” van Loenen a/d Vecht

Charlotte Hulsebosch

VASTGOEDADVISEUR

Charlotte groeide op in Heemstede. Na haar middelbare school volgde zij de opleiding Detex/modeacademie waarna zij vele jaren als agent diverse Internationale modemerken vertegenwoordigde in binnen- en buitenland. Als dochter van een bekende makelaar uit “de Bollenstreek” maakte zij 10 jaar geleden bewust de overstap naar de voor haar zo bekende Makelaardij in onroerende zaken. Charlotte woont met haar man en twee dochters aan de Loosdrechtse Plassen.

Helma ten Wolde

MEDEWERKER BINNENDIENST

Martine Schuitema

NVM MAKELAAR

Na haar studie ging Martine aan de slag bij het internationale adviesbureau McKinsey waar zij als recruitment consultant carrière maakte. Wonend in Baarn met haar twee opgroeiende kinderen koos zij voor een switch en haalde in korte tijd haar opleiding makelaardij.Martine is sinds haar beëdiging als makelaar al meer dan 10 jaar aan De Compagnie verbonden. Nu de kinderen het huis uit zijn woont Martine in Amsterdam-Zuid en is zij wat vaker op reis.

Diensten

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE DOEN?

Aankoop

Verkoop

Huur & verhuur

Taxaties

Nieuwbouw

Bedrijfshuisvesting

Samenwerking

De Nederlanden uit Amsterdam

Wij werken nauw samen met Makelaardij De Nederlanden uit Amsterdam en zij werken met vier vaste medewerkers: Andrew van Marle, Rik Bischoff van Heemkerck, Johan Overeem (RMT) en Jan Willem van der Gun

Regenwulp 3

"Het beloop van de verkoop was nogal gecompliceerd. Met enorme inzet en geduld en deskundigheid wist deze makelaar alles rond te krijgen. Een echte aanrader!"

Lees meer

Regenwulp 3
Een fundagebruiker

10

Surinamestraat 62

"De Compagnie Makelaardij heeft uitstekend werk voor ons verricht. Ze hebben veel verstand van zaken en zijn erg klantgericht. Hierdoor is ons huis snel verkocht. Een echte aanrader! Enorm bedankt!"

Lees meer

Surinamestraat 62
Een fundagebruiker

10

Kamerlingh Onnesweg 108

"Zeer professioneel én persoonlijk. Meedenkend op alle fronten. We hadden ons huis 12 jaar geleden met de Compagnie gekocht, dat was erg bevallen. Dus nu we verkochten weer met De Compagnie en het was weer een zeer goede ervaring. Fijne mensen, de klant staat voorop en met kennis van zaken om ons zonder stress en met een goed resultaat door de verkoop te leiden."

Lees meer

Kamerlingh Onnesweg 108
Een fundagebruiker

10

IJsbaankade 13

"De compagnie Bussum by Charlotte. Kan niet anders zeggen dan dat de service van A tot Z klopte. Super Service! Accuraat! Persoonlijk! Vriendelijk! Goede feet back en begeleiding tijdens het gehele proces."

Lees meer

IJsbaankade 13 +garage
Een fundagebruiker

10

Aalscholver 1

"Zeer goede begeleiding gedurende het gehele proces. De persoonlijke benadering ,openheid en benaderbaarheid was zeer plezierig."

Lees meer

Aalscholver 1
Een fundagebruiker

8.8

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak

Met het Compagnie-kantoor bij u in de buurt.

Contact en vestigingen

Zoekopdracht plaatsen

Vul het formulier in om een zoekopdracht aan te maken.

    Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacybeleid