Vorige | Volgende

Graaf Florisstraat 27 boven Amsterdam

Deze woning is verkocht

Omschrijving

Zeer charmant, naar eigen zin te verbouwen, in te delen en af te werken dubbel bovenhuis van 99 m² met de al vergunde mogelijkheid om nog ca 23 m² op te bouwen en ca 2 m² te realiseren doo de achter gevel recht te trekken.

U kunt een totaal van ca 125m² realiseren!

Het appartement is nu casco, een schone lei om uw droomhuis op te "tekenen". In totaal zijn er 3 tot 4 slaapkamers te realiseren.

De plattegronden geven een indruk van één van de mogelijkheden: slapen op de derde en vierde verdieping: de zitkamer op de vierde verdieping en een gezellige woonkeuken op de nieuw te bouwen vijfde verdieping.
Hier is het mogelijk om aan beide zijden een dakterras aan te leggen, om met mooi weer binnen en buiten in elkaar over te laten lopen.
Aan de derde verdieping vindt u nog een balkon achter en een Frans balkon aan de voorzijde. In het bouwplan is ook nog rekening gehouden met drie Franse balkons aan de achterzijde van de vierde verdieping.

Neem gerust contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken en/of het huis met eigen ogen te bekijken.Bijzonderheden:
Gesplitst in 2004
Vergunning voor dakterras en dakopbouw aanwezig
Mogelijkheid om ca 23 m² toe te voegen aan de huidige woonmeters.
Conform de vergunning is het mogelijk de balklaag op de 4e verdieping te verhogen naar
Eigen grondOmgeving:
De graaf Florisstraat ligt in het warm kloppende hart van de Weesperzijde buurt. Hier vindt u nog kleine ondernemers schouder aan schouder met restaurantjes en barretjes.
De lagere school(4e Montessori) ligt op loopafstand en er zijn meerdere middelbare scholen binnen een straal van 5 minuten fietsen.
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Eerste Oosterparkstraat en op de Wibautstraat. U hoeft niet ver om het gezellige en bijzondere naar u toe te halen: Van een bruch bij Drover's dog of een échte paella bij de pescaderia op de eerste Oosterparkstraat.

Het Oosterpak zelf is een minuutje verderop en een fijne plek om te recreëren in het groen.

De stad uit kan binnen 4 minuten (ring A10) met de auto, en de metro halte ligt om de hoek aan de Wibautstraat, deze brengt u in 10 minuten op de Nieuwmarkt. Fietsend bent u al in 5 minuten op de grachtengordel.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM meet instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
99 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m²
Bruto inhoud
305 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
frans balkon

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
W
Indexnummer
A4
Perceel
8240
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Graaf Florisstraat 27 boven Amsterdam

naar Graaf Florisstraat 27 boven Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object