Vorige | Volgende

Van Oldenbarneveldtplein 17 III AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

Lieflijk gelegen tweekamer appartement van 61 m² met prachtig uitzicht over het van Oldenbarneveldtplein aan de voor zijde en een balkonette achter op het Zuiden.
Het appartement kan makkelijk opnieuw ingedeeld worden en laat (mede door het ontbreken van storende steunmuren) de fantasie van de nieuwe eigenaar volledig aan het roer.

Indeling:

Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de derde verdieping vanwaar u direct in de woonkamer binnen komt.
De woonkamer en de keuken zijn afgescheiden door een verhoogde tegelvloer in de keuken. Dubbele deuren open naar het franse balkon uitkijkend op de binnentuinen.
Het zit gedeelte biedt plaats aan een ruime hoekbank en een poef of wat luie stoelen.
Een multifunctioneel (tv) meubel scheidt de woonkamer van de slaapkamer, zo blijft het appartement licht en ruimtelijk terwijl de nodige privacy gewaarborgd wordt in de slaapkamer. In de uitbouw aan de achterzijde bevindt zich de badkamer, voorzien van ligbad, WC, wasmachine aansluiting en Cv-installatie.

Kortom, een heerlijk appartement om helemaal eigen te maken.VVE:
Eigendomsaandeel: 1/5
Stem aandeel: 1/5
Kasstand per 5/3/18: € 25.161,=
Servicekosten per maand € 94,=

Bijzonderheden:
Eigen grond


.
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
61 m²
Bruto inhoud
205 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, wastafel
Voorzieningen
frans balkon

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
q
Indexnummer
a6
Perceel
7917
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, open ligging
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Van Oldenbarneveldtplein 17 III AMSTERDAM

naar Van Oldenbarneveldtplein 17 III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object