Vorige | Volgende

Van Heenvlietlaan 341 Amsterdam

Deze woning is verkocht

Omschrijving

We gaan ons prachtige appartement in Buitenveldert verkopen.
Een unieke woning in het mooie complex Henkenshage, ontworpen door Haarlems architect Thijs Asselbergs.

De Japanse binnentuin is het best bewaarde geheim van Amsterdam.
We hebben hier 12 jaar met ontzettend veel plezier gewoond.

Het is een zogeheten maisonette, met de slaapvertrekken en badkamer beneden en de living en keuken boven.
Met een trap in de hal kom je in de living met een 4 meter hoog plafond en dito ramen. Een ruime living die door de enorme hoogte heerlijk ruimtelijk is. Met een brede trap omhoog kom je in de luxe woonkeuken, uitgerust met een Bulthaup-keuken met Miele en Siemens inbouwapparatuur (vervangen in 2016) en een Qooker.

De woning is uitgerust met kwalitatief mooie materialen w.o. een eikenhouten vloer in alle vertrekken (m.u.v. de sanitaire ruimtes). In 2016 zijn de wanden en het houtwerk opnieuw gewit/geschilderd, de trappen opnieuw bekleed, het sanitair vervangen en opnieuw betegeld en de vloeren opnieuw behandeld.

Het ruime balkon aan de voorzijde biedt comfort om er avonden tot diep in de nacht te vertoeven. Met een goed glas wijn zoals wij zo vaak hebben gedaan.

Om erop uit te gaan zijn de mogelijkheden legio: het ligt op een steenworp afstand van grootwinkelcentrum Gelderlandplein, waar - naast de bekende winkels voor de dagelijkse boodschappen - veel nieuwe restaurants zitten. Amstelpark en rivier de Amstel richting Ouderkerk liggen praktisch om de hoek.

Met de fiets ben je in 15 minuten in het gezellige stadsdeel De Pijp en net zo snel in het Vondelpark of de Concertgebouwbuurt. En met de auto zit je in 5 minuten op de A10 en A2 en binnen 10 minuten op de A1 en A9.

VVE:
Eigendomsaandeel: 102/6.903
Stemaandeel: 9/568
Servicekosten € 166,= per maand
Onderhoudsreserve: ca €46.762,=

Erfpacht:
AWB 1994
Afgekocht tot 15-01-2049
Indicatie eeuwigdurende afkoop: ca € 10.000,=
.
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
100 m²
Bruto inhoud
371 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AK
Indexnummer
A2
Perceel
3432
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
vr 15/1/2049

Buitenruimte

Tuintype
zonneterras
Tuin
Oost, 5 x 4 m
Oppervlakte
20 m²
Bereikbaar via achterom
nee
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Van Heenvlietlaan 341 Amsterdam

naar Van Heenvlietlaan 341 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object