Vorige | Volgende

Jacob van Lennepkade 33 - III AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

Prachtig naar eigen smaak in te delen dubbel boven appartement van 97 m² verdeeld over de derde en vierde verdieping van het prachtige laat 19e-eeuwse pand aan de Jacob van Lennepkade.

Vanuit het appartement kijkt u over het water van het Jacob van Lennepkanaal en schuin de Da Costagracht in.

Het appartement ligt aan een rustige straat op loopafstand van de Jordaan, de Hallen, de winkels aan de eerste Constantijn Huygensstraat en Overtoom en natuurlijk het Vondelpark.

Huidige indeling:
U betreedt het appartement op de derde verdieping in de hal waar alle ruimtes aan grenzen. Aan de achterzijde vindt u de keuken (hier is de CV opgesteld) en de badkamer voorzien van WC en douche.
De grote woonkamer ensuite beslaat het merendeel van het oppervlak van deze verdiepingen is erg licht door het hoge plafond en de grote ramen. De zitkamer kijkt uit over het water aan de voorzijde en de eetkamer grenst aan het balkon achter. Naast de zitkamer vindt u nog een zijkamer.

Aan de hal vindt u naast twee bergkasten ook de trap naar de vierde verdieping.

De vierde verdieping bestaat uit een halletje waar de trap op uit komt en één grote ruimte. De mogelijkheid bestaat o, op de uitbouw boven de keuken of op het dak helemaal boven een terras te realiseren, hiervoor moet bij de gemeente wél een vergunning worden aangevraagd door koper.

VVE:
Eigendomsaandeel: 4/11 van het hoofd appartementsrecht dat 3/4e aandeel in de gemeenschap gerechtigd is.
Stemaandeel: Het onder appartementsrecht heeft 4 van de 11 stemmen binnen het hoofdappartementsrecht dat één van de twee stemmen heeft binnen de hoofd splitsing
Kasstand per 31-12-16 € 1.440,=
Servicekosten: € 154,= per maand

Het is, conform de splitsing, de eigenaar van het appartementsrecht met index 5 (dit appartement) (privaatrechtelijk)toegestaan om op het dak van het gebouw een terras te realiseren.

Bijzonderheden:
Niet zelfbewonings- en ouderdoms clausule van toepassing.
Mogelijkheid tot het realiseren van een terrasje op de 4e verdieping
Geen bovenburen
.
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
97 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m²
Bruto inhoud
222 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
q
Indexnummer
a5
Perceel
7788
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, aan water
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Jacob van Lennepkade 33 - III AMSTERDAM

naar Jacob van Lennepkade 33 - III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object