Vorige | Volgende

Henriette Ronnerplein 17 - 4 Amsterdam

Deze woning is verkocht

Omschrijving

Starters opgelet! Heerlijk twee-kamer appartement van ca. 41 m² aan een rustig pleintje precies tussen de twee gezelligste winkelstraten van de Pijp, de Ferdinand Bolstraat en de van Woustraat.
Het pleintje zelf biedt tussen de haagjes gezellige zitjes om van het mooie najaarsweer te genieten.


Indeling:
Middels het nette trappenhuis bereikt u het appartement op de 4e verdieping.
U komt binnen in de hal, met genoeg plaats om uw jassen op te hangen, waaraan alle ruimtes grenzen.
De Ruime woonkamer kijkt uit over de daken aan de achterzijde en is door zijn Zuidelijke ligging de hele dag licht. Hier is genoeg plaats voor een comfortabele zit- en een gezellige eethoek. Naast het raam vindt u nog een diepe bergkast.

De slaapkamer is een bijzondere ruimte, tegelijk knus en warm maar ook licht en haast loft-achtig met zijn daklicht en grote ramen. De wand tussen de twee ramen creëert van nature en plek voor een zitje. In de hoek vind u nog een inbouwkast en er is genoeg ruimte om er nog een losse kledingkast of ladenkast bij te zetten.

De keuken is een fijne praktische ruimte met uitzicht over het plein. Hier vindt u een aansluiting voor een wasmachine (of afwasmachine) een net keukenblok en een ijskast met gaspitten er op.

De badkamer, tot hoog betegeld en voorzien van een traditionele granito vloer bestaat uit een inloopdouche met een wasbak en een WC.


Door het appartement ligt een stoere white-wash eikenhouten vloer.

Kortom een fijn appartement voor de starter die alleen maar de koffers wil uitpakken en genieten van het huis en de plek.

Henriëtte Ronner-Knip) was een Nederlands-Belgisch kunstschilderes gespecialiseerd in romantische dierschilderingen. Ze is vooral bekend door haar schilderijen van katten, die erg geliefd waren aan het eind van de 19e eeuw.

VVE:
• Naam: Vereniging Van Eigenaars Jozef Israelskade 76 t/m 93 (alle nummers), Mauvestraat 52, 54, 56, David Blesstraat 2 t/m 28 (even nummers) Henriette Ronnerplein 15 t/m 21 (oneven nummers)
• Eigendomsaandeel: 49/12.521
• Stemaandeel: 49/12.521
• Aantal woningen: 164
• Servicekosten: € 59 per maand
• Kasstand per eind 2017: € 349.341,=
• Professioneel beheerd door Pro VVE Beheer

Erfpacht:
• Afgekocht tot: 31-07-2057
• Voorwaarden 2000
• Eeuwigdurende afkoopsom (berekend met woz peildatum 2015): € 16.028,=

Bijzonderheden:
• Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing (verkoper bewoont het verkochte niet zelf)
• Meet rapport conform NVM meetinstructie in het dossier
• Gesplitst in 2008


.
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
41 m²
Bruto inhoud
136 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
v
Indexnummer
a160
Perceel
11617
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
di 31/7/2057
Ligging
Aan rustige weg
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Henriette Ronnerplein 17 - 4 Amsterdam

naar Henriette Ronnerplein 17 - 4 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object